Rebel Accelerator: kick-start van jouw professionele leven!

‘Zit jij thuis op de bank? Neem dan het heft in eigen handen! En geef je op voor de Rebel Accelerator.’ Dat staat er op de flyer van de ‘Accelerator’ van Professional Rebel. Dit is het initiatief van Linda Vermaat en Melissa Marijnen: zij nemen mensen mee op tour, om zo starters een eindje op weg te helpen en in contact te brengen met inspirerende professionals. Tijdens de Generation Glamour party raak ik met hen aan de praat, want natuurlijk zijn zij ook twee van die honderd inspirerendste vrouwen van dit moment.

Professional Rebel

Meedoen aan de Rebel Accelerator lijkt me heel gaaf. Ik heb al een mooie blog, veel inspirerende interviews, maar hoe nu verder? Het mag inmiddels wel naar een niveau hoger getild worden. Dat is precies waar de Rebel Accelerator voor staat: de kick-start van jouw professionele leven. Zes weekenden van maart tot en met mei ga je aan de slag, op het gebied van persoonlijke groei, jouw professionele skills en je professionele netwerk. Ik kan niet wachten! Doen jullie ook mee? Zie ook de Flyer Rebel Accelerator.

Ik spreek Linda en Melissa hier volgende week maandag over, dus verwacht binnenkort een interview met dit ‘rebelse’ duo. Stay tuned!

Geef een reactie