Droombaan gaat verder op Linda Roos & Media

droombaan

 

Goed nieuws! Het mag op hier dan al een tijdje stil zijn geweest, maar inmiddels ben ik sinds een paar weken weer volop aan het bloggen geslagen over mijn droombaan. Nee, niet hier! Maar op mijn website Linda Roos & Media.

Een nieuwe fase van mijn leven is namelijk aangebroken: afstuderen deed ik bijna vier jaar geleden (!) en ondertussen heb ik mijn droombaan stukje bij beetje zelf gecreëerd. Inderdaad: ik ben freelance tekstschrijver en vertaler.

Omdat ik het leuk én belangrijk vind om me als tekstschrijver verder te ontwikkelen, blijf ik zelf ook schrijven. Dat doe ik niet meer hier op Droombaan, maar op haar volwassen zusje Linda Roos & Media. Op de hoogte blijven van mijn droombaan, struggles als ondernemer en de beste schrijftips ontvangen? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Zie ik je daar?

Geef een reactie