Generation Glamour Awards: stem op mij!

 

Op maandag 15 december is het weer zover: dan wordt bekend gemaakt wie Glamour’s Woman of the Year is. Maar dat niet alleen, ook wordt de #generationglamour awards uitgereikt! En laat ik er daar nu net één van zijn. Begin dit jaar stond ik in het februarinummer van de Glamour. Gehesen, of liever gezegd geperst, in een bordeauxrode jurk van Jan Taminiau. Een bijzonder toffe ervaring.

Wat?
Ik heb al sinds anderhalf jaar een blog over droombanen. Omdat schrijven mijn passie is en ik het idee had dat ik hiermee een niet alleen tof maar ook belangrijk onderwerp aankaart, besloot ik me op te geven voor de #generationglamour. Na een paar maanden had ik opeens een mailtje van de Glamour: er zou een interview en bijbehorende fotoshoot plaatsvinden. Benieuwd hoe die dag was en wat er allemaal bij kwam kijken? Hier kun je meer lezen.

Waarom?
Ja, waarom zou je a] mijn blog lezen en b] ook nog op mij willen stemmen? Omdat ik een onderwerp aankaart dat iedereen aangaat en iedereen (stiekem) bezighoudt. Namelijk: wat te doen in tijden van crisis? Hoe voel je je als je – met je kersverse, perperdure en zuurverdiende masterdiploma op zak – opeens tickets voor rondvaartboten bij Amsterdam Centraal aan het verkopen bent aan ongeduldige en chagrijnige toeristen? En hoe kun je er niet alleen achter komen wat je wilt – maar dit ook nog eens bereiken?

Generation Glamour Awards: stem!
Daarom dus. Help mij verder en stem! Stemmen doe je hier. Benieuwd naar het interview dat ik met Glamour had? Lees dat hier. Alvast heel erg bedankt!

3 thoughts on “Generation Glamour Awards: stem op mij!

Geef een reactie