Starters4Communities: “Samen staan we sterk”

 

Een paar weken geleden sprak ik Manon Becher, de initiatiefnemer van Starters4Communities. Dit is een praktijkgericht trainingsprogramma, dat starters meer vaardigheden wil leren op het gebied van sociaal ondernemen. Starters leren samen met buurtbewoners hoe ze creatieve en innovatieve ideeën voor de wijk kunnen bedenken, financieren en uitvoeren.

Starters4Communities en het Cruquiusgilde
Het project is al even aan de gang en is gericht op de Cruquiusbuurt in Amsterdam Oost. Ook aan de crowdfunding wordt hard gewerkt: hiervan is net de laatste week ingegaan. Nog één week om iets te kunnen bijdragen aan het mooie project van Starters4Communities, om zo de bewoners uit de Cruquiusbuurt te kunnen helpen. Binnenkort volgt bovendien het interview dat ik met oprichter Manon had. Stay tuned!

Steun dit project!
Wil jij ook nog gauw iets bijdragen aan het project van Starters4Communities? Dat kan! Klik hieronder op ‘Steun dit project’. Zo kun je ervoor zorgen dat de gemotiveerde starters en de bewoners van de Cruquiusbuurt in Amsterdam Oost meer van hun buurt kunnen maken. Bovendien krijg je in ruil daarvoor een leuke beloning. Bijvoorbeeld een workshop sushi maken of leren hoe je wervende webteksten kunt schrijven. Mooi, toch?

Geef een reactie